Sivut

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Tuuria kerrakseen tarvikehankinnoissa


Kyllä on kannattanut vetkutella ullakkorempan tarvikehankintojen kanssa. Eilen bongasin Riksun vahinkopalvelusta lattialaminaattia 6,90 € per neliö. Ei enää paha hinta, kun Värisilmän suositushinta samaiselle laminaatille on 16,50 € per neliö. Tosin ihan tarpeeksi ei tuota laminaattia vahinkopalvelussa ollut, joten normihintaankin tota pitää pikkuerä vielä hankkia, mutta melkoinen säästö tuli jo tehtyä.

Laminaatti oli siis tämä Luxfloorin pinnaltaan erehdyttävästi vanhaa kulahtanutta lautaa muistuttava laminaatti. Pinta on myös sopivasti röpelöinen ja karhea eli en vetäse ensimmäiseksi liukkauden takia persuuksilleni villasukat jalassa.

Jotenkin kiehtoo huomattavasti enemmän lattia-Wilhelmin ja laminaatin asennus ullakon lattiaan kuin parin kilometrin pontatun lattialaudan asennus. Ei hotsita kontata kahta kilometriä ruuvaten 40 cm välein lautaa pontista kiinni. nimim. done that - alakerrassa tuon konttauksen pala kerrallaan tein ja se saa riittää. Ja wilhelmit ja laminaatit on helpompi kuskatakin tuonne ullakolle, kun kulkevat portaita pitkin suht kohtuullisesti, mutta laudat pitäis tunkea ullakon päätyikkunasta ja se on kyllä sen lajin urheilumuoto, että pohjarakenteita varten roudattu puutavaramäärä tuolla menetelmällä saa riittää.

Tällä hetkellä liikumme vielä klapishow'n parissa, mutta eiköhän tässä lähiviikkoina jo taas ullakon kimppuunkin päästä ja sitten voin jo jotain kuviakin edistymisestä laittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti päivässä pitää mielen virkeänä!