Sivut

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Keittiön uudet verhot


Kun olin saanut ompeluputken auki tuolla edellisen postauksen pyykkipoikaessulla, niin samaa vauhtia ompelin myös keittiöön uuden verhokapan ja työtason alle suojaverhon. Tuota suojaverhoa olen harkinnut jo ainakin vuoden päivät, mutta aina se on vain jäänyt ja tason alla asustavat pullokeräyslaatikot sun muut sälälaatikot ovat loistaneet melko rumana silmiin.

Alaverholla sain näppärästi keittiön yleisilmettä siistittyä ja kissojen ruokapaikkakin ehkä hieman rauhoittui, kun verho tulee viereen. Pikkukuvasta näkee vielä meidän keittiön hauskan kattovalaisimen.

Noihin verhoihin käyttämäni kangas on vanhaa varastoa. Suojaverho syntyi vuosien takaisesta sivuverhosta. Tuon sivuverhon ompelin aikoinaan edellisen asuntoni keittiöön. Tuolloin puolet kankaasta jäi käyttämättä, koska ikkuna olikin sen verran lyhykäisellä seinällä, että toiselle sivuverholle ei ollut tarvetta. Siitä syntyikin sitten tuo verhokappa ja tähteitäkin jäi niin, että tarkkaan sovitellen saan siitä vielä ommeltua keittiön tuoleihin pehmukkeet. Tosin tuo kangas riittää vain pehmukkeiden päällipuoliin, mutta kyllä sinne kääntöpuolelle aina jotain kankaanpalaa varastoista löytyy.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti päivässä pitää mielen virkeänä!