Sivut

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Varpaista aloitetut sukat valmiina


Nyt lähti sit kunnon kirivauhti puikoilla käyntiin ja noi bambuiset sukkapuikot paranevat kuin viini vanhetessaan.

Eilen aloittamani Gjestalin Maija -langasta kutomani sukat valmistuivat hetki sitten. Lankaa oli 100 g ja muutamaa metriä vaille koko määrän käytin. Kyseessä oli siis ensimmäiset varpaista aloittamani sukat. Eri ohjeita netistä selailin ja pähkäilin aloitusta ja kantapäätä. Loppujen lopuksi nakkasin ohjeet sit sivuun ja rupesin kutomaan muistikuvien varassa ja tiheään sukkaa jalkaan sovittaen. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja taatusti teen näin sukkia jatkossakin.

Maija-lanka oli mukavan soljuvaa puikoilla ja näppituntuma oli siloisempi kuin Novitan Nallessa. Myös jalassa sukat tuntuvat erittäin miellyttäviltä. Kiitos siis vielä kerran SNYlleni, joka tämän langan maaliskuun paketissa minulle lähetti. Tätä lankaa tulen jatkossa ostamaan varmasti lisää ja puikoille pääsyä odottaa vielä kaksi kerää eli passelisti sukkien verran. Nyt aion ottaa sukat ahkeraan käyttöön ja katsoa, miten lanka muuttaa olemustaan, jos mitenkään.


Muutama postaus on tullut tehtyä ilman kissakuvia, niin tähän on ihan pakko laittaa muutama kuva viime kesän rescue-emojen toiseksi vanhimmasta eli Helinästä. Loistavasti on kissa kotiutunut uuteen kotiinsa ja selvästi nauttii sisäkissan turvallisesta elosta.

Tässä ensimmäisessä kuvassa Helinä tarkkailee tilannetta kiipeilytelineen ylätasolta käsin melkein katonrajassa.


Tässä kuvassa on kissa haudattuna. Helinästä on paljastunut lämpöhakuinen kisulainen, jonka lempparipaikkoja on mm. makuuhuoneen patterin päällinen ja sänky - kuinkas muutenkaan.Ja pikkuisen peittoa nostamalla alta löytyy unilämmin kissi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti päivässä pitää mielen virkeänä!