Sivut

sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Yllätyksiä ja edistystä


Hetken blogihiljaiselon jälkeen kommentteja remontin etenemisestä.

Ahkerasti purkaen on aika kulunut. Keittiön ja eteisen lattia on purettu kokonaan ja siinä ohessa hävisivät kokonaisuudessaan myös wc ja suihku.

Myös uutta on jo rakennettu. Keittiön ja eteisen lattiaeristeet on uusittu ja uudet vesiputket vedetty koko taloon. Eilisiltana (27.12.2008) saimme tehtyä eteiseen uuden lautalattian ja tänään onkin sitten vuorossa keittiön lattialaudoituksen teko. Ulkona on kymmenen astetta pakkasta, joten terassilla on hiukkasen viileää sahata lautoja sopivan mittaisiksi.

Eilisen aamupäivän kulutimme huonekaluliikkeissä etsien jenkkisänkyymme päätyä. Päätyä ei lopunjaossa löytynyt, mutta löytyi keittiöön uusi ruokailuryhmä, joka nyt odottaa paketissa kokoamista apukeittiön nurkassa. Lisäksi löysimme divaanivuodesohvan olohuoneeseen. Sohva on toimitusmyyntitavaraa ja saamme sen vasta helmikuun loppupuolella. Pitkä toimitusaika ei haittaa tässä tapauksessa yhtään, koska meillä on pieni mahdollisuus saada remontista suurin osa tehtyä ennen kuin sohva on noudettavissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti päivässä pitää mielen virkeänä!