Sivut

torstai 11. joulukuuta 2008

Toimitus sittenkin ajoissa


Yllätys-yllätys! Keittiökalusteiden toimitusaika ei venähtänyt luvatusta. Saimme tänään kaappirunkojen lisäksi myös jo työtasot. Vain ovet puuttuvat vielä ja näille ounasteltiinkin jo alunperin pidempää toimitusaikaa.

Keittiössä riittää hyvinkin vielä puuhaa ennen kuin kaappien asennuspuuhiin päästään. Tällä hetkellä työstettävänä on hormin pintarappaus. Ohuina kerroksina tuo syntyy, vain puolisen senttiä päivässä lisämassaa pintaan, mutta kyllä se siitä. Epätasainen muurauspinta vaatii useamman puolisenttisen ennen kuin pinta on tasainen.

Apukeittiöstä muotoutuu lähipäivinä kaapinrunkojen kasauspiste. Leikkaa, liimaa, askartele! Ja ta-daa - uudet kaapit ovat syntyneet. Nuo kaapit ovat paljon helpompia kuljetettavia osina ja eihän siinä lopunjaossa niin kauhea vaiva ole niitä itse koota palasista.

Pikkukissitkin ovat omalta osaltaan osallistuneet remonttiin tutkimalla tänään erittäin tarkasti paikaltaan siirretyn puuhellan hormiliitoksen. Tutkimustyöntuloksena oli kaksi nokista pikkukisua, jotka olivat silmin nähden tyytyväisiä uuteen löytöönsä ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti päivässä pitää mielen virkeänä!