Sivut

lauantai 25. lokakuuta 2008

EnsikontaktiHei!

Olemme Fiinu ja Tiinu, kaksi pientä orpokissaa. Tahdomme jakaa tarinamme kanssasi.Eläinlääkärin arvion mukaan olemme syntyneet kesäkuun alkupuolella. Päädyimme Hausjärven eläinsuojeluyhdistyksen kilttien tätien ja setien hoiviin jostain navetasta syyskuun puolessa välissä. HEYn täti laittoi ystävällisesti treffi-ilmoituksen yhdistyksen nettisivuille


ja olipa HEYn toiminnasta juttu paikallislehdessäkin, joten nykyinen emäntämme ja isäntämme (näin he kuvittelevat, mutta palvelijoitammehan he oikeasti ovat) osasivat tulla kissataloon meitä katsomaan.

Emäntä ja isäntä olivatkin sitten niin mukavia, että halusivat antaa meille molemmille uuden kodin, vaikka oikeasti olivatkin tulleet katsomaan itselleen yhtä uutta kissaa Mini-mamman ja Melu-kollin kaveriksi. HEYn topakka puheenjohtajatäti taisi hiukkasen heitä siihen suuntaan ohjaillakin, että me muuttaisimme mielellämme yhdessä.

Olemme vielä hieman arkoja ja isot ihmiset ovat aavistuksen pelottavia olioita. Muutimme ke 22.10.2008 emännän ja isännän luokse ja kaikki on vielä nii-iin jännittävää! Emännän ja isännän vanhat kissat aiheuttavat meissä myös vielä pelonväristyksiä, mutta oikein kauniisti kehräämme, kun meitä hellitellään. Ja ruokakin meille maistuu oikein mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti päivässä pitää mielen virkeänä!